Køb en rulle Baby Alpaca Garn og få en strikkeopskrift med GRATIS!
Køb en rulle Baby Alpaca Garn og få en strikkeopskrift med GRATIS!
Indkøbskurv 0

Vores frivillige teststrikker

Hej Strikkeelsker!

Vi vil i dette indlæg gerne præsentere jer for Mstriks helt egen frivillige teststrikker, Irene, som vil begynde at lægge billeder af strikkeprøver op på vores hjemmeside, og på hendes egen personlige blog, IKN-Design

 

Irene har indtil videre lavet flere forskellige strikke tests for os. Hun har bl.a. strikket et par håndledsvarmere med 2 tråde, på maskine i 1 x 1 rib, med Mstriks 250 grams baby alpaca i brun. Disse er blevet rigtig gode, garnet løber let på maskinen, og er nemt at strikke med. Garnet kan strikkes fast, som ses på håndledsvarmerne, men kan også strikkes løsere, hvis man vil strikke et sjal eller andet.

Mstrik_teststrikker

 

Vores teststrikker har også afprøvet, hvordan det lækre garn er at strikke med i hånden. Det er blevet til to pandebånd, hvor det ene (venstre) er strikket i patent med 3 tråde på en pind 4, og den anden (højre) med 2 tråde på en pind 2,5, også i patent. Hun synes, at det er lækkert kvalitetsgarn at strikke med, og giver udtryk for, at det glider godt på pinden.

Det er virkelig behageligt og blødt at strikke med i hånden, og jeg kan helt klart anbefale at prøve det” siger Irene.

 

Mstrik_teststrikker_2

Derudover har hun også været i gang med at lave strikke prøver i forskellige farver. Disse skal bruges til, at give jer et bedre indblik i hvordan vores garn er, samt de forskelige strikkefastheder der er, både på maskine og i hånden. Prøver kan også ses på vores webshop, med knivskarpe billeder, så I kan zoome ind og kigge nærmere på det.

Mstrik_teststrikker_3

De 2 øverste rækker er strikket på maskine med 1 og 2 tråde.

  • Strikkefasthed 1 tråd, spænding 2: 33 masker x 50 rækker
  • Strikkefasthed 2 tråde, spænding 8: 25 masker x 35 rækker

 

De 2 nederste rækker er strikket i hånden med 2 og 3 tråde.

  • Strikkefasthed 2 tråde, pind 3: 27 masker x 40 rækker
  • Strikkefasthed 3 tråde, pind 4: 22 masker x 33 rækker

 

Tak for din tid og Go' Strikkelyst! 🦙Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar